به گزارش جوانآنلاین،مرحوم آیتالله حاج شیخ علی افتخاری گلپایگانی که از شاگردان آیتالله العظمی حاج شیخ محمدتقی بهجت محسوب میشد درباره نحوه برخورد این عالم ربانی با مردم و سلوک فردیشان اینگونه بیان میکند.
اهتمام آیتالله بهجت به مباحث امامت و مداومت او بر ادعیه و زیارات مأثوره، ساده زیستی و شهرت گریزی ایشان در کنار تأکید بسیار بر تعقل از ویژگیهای برجسته ایشان است.
ایشان تا جایی که در توان داشت نمیخواست پاسخ رد به مراجعهکنندگان بدهند. یک روز حوالی ساعت 5/9 صبح به خانهشان رفتم. منزل ایشان کوچک بود و سه اتاق داشت. یکی از اتاقها اندرونی بود و دیگری اتاقی که بخشی را به کتابخانه و بخش دیگری را به پذیرایی از مهمانان و مراجعهکنندگان اختصاص داده بودند.
من هر روز حدود نیم ساعتی خدمت ایشان میرفتم و ایشان هم روی لطف و توجهی که به من داشتند، کلید منزلشان را به من داده بودند که هر وقت بخواهم، بتوانم به آنجا بروم. آن روز دیدم که شخصی دم در ایستاده و آقا هم به خاطر گرمای تابستان با یک پیراهن نازک و عرقچین دم در آمدهاند و دارند با او حرف میزنند.
جلو رفتم و سلام کردم و دیدم آن شخص دارد از دست تنگ و فشار معیشت با آقا صحبت میکند و از ایشان میخواهد دعایی را به او تعلیم بدهند تا از وضعیت مشقتبار خود خلاص شود.
آقا به ایشان فرمودند:«صبح و شب این دعا را بخوانید: اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عن من سواک.» آن آقا گفت:«یادم نمیماند. بیزحمت بنویسید و بدهید.» آقا به من فرمودند:«آقای افتخاری! بنویسید و به ایشان بدهید.» من خودم میخواستم «بطاعتک عن معصیتک» را هم بیفزایم که آقا فرمودند:«این کار را نکن.» آقا فرمودند:«بعد از آن هم صلوات بفرستید. انشاءالله اثر دارد.»